Novinky

          • Spolok SŠL

          • Vážení rodičia - členovia Spolku Spojenej školy Letná,

            prosíme Vás o kontrolu úhrad zálohy členského a doplatku členského za Vaše deti, nakoľko mnohí rodičia doplatok členského, ktorý bol splatný k 31.10.2023 doposiaľ neuhradili.

            UPOZORNENIE: Pri neuhradenom doplatku na členskom, alebo pri nedoplatku na členskom z minulých období nebude možné Vášmu dieťaťu / deťom poskytnúť plnenia zo Spolku - napr. aj Mikulášsky balíček!

            Pre tento školský rok by ste k dnešnému dňu už mali mať uhradené 60,- € za každé dieťa (30,- € zálohu na členské + 30,- € doplatok)

            Úhrady si skontrolujete napríklad vo svojom vlastnom internetbankingu prostredníctvom zoznamu platieb na náš nižšie uvedený IBAN, prípadne sa obráťte na svojho triedneho zástupcu v rodičovskej rade Spolku, ktorý má k dispozícii odpočet úhrad členského k 31.10.2023.

            Pokiaľ máte všetky platby v poriadku, ďakujeme Vám a považujte túto správu za bezpredmetnú. 

            V prípade, ak ste zálohu a zároveň doplatok na členské v celkovej výške 60,- € za dieťa pre aktuálny šk.rok doposiaľ neuhradili, žiadame Vás o bezodkladnú platbu chýbajúcej čiastky (- najčastejšie doplatok vo výške 30,- €) NAJNESKôR DO 25.11.2023:

            • na účet Spolku (IBAN):              SK36 0900 0000 0050 6077 8415
            • variabilný symbol:                      ročník – napr. 3 (v MŠ bez VS)
            • poznámka pre prijímateľa:      meno a priezvisko dieťaťa a trieda (napr. "Zuzana Mrkvičková, 4.X" resp. v MŠ: "Zuzana Mrkvičková, Kvietky")
          • Upozornenie

          • Na základe informácie Národného bezpečnostného úradu SK - CERT si dovoľujeme upozorniť na nebezpečnú skupinu na Whatsapp komunikačnej platforme.

            Viac informácií TU.

          • Projekt OLEJKO

          • Milí rodičia, žiaci a kamaráti,

            naša škola sa zapojila do projektu OLEJKO. Chceme ukázať mladej generácii, že každý z nás môže prispieť k ochrane životného prostredia jednoduchými, ale účinnými krokmi. Jedným z nich je aj správne zaobchádzanie s použitým kuchynským olejom.

            Každý deň sa  v domácnostiach vytvára množstvo použitého kuchynského oleja, ktorý často končí v kanalizácii alebo prírode.

             

            Ako na to?

            Odovzdávať sa môžu všetky druhy jedlých olejov a tukov: slnečnicový, repkový, palmový olej, bravčová masť, oleje z nálevov potravín a pod.

            1. Olej po vyprážaní alebo inom použití nechajte vychladnúť, zbavte ho hrubých usadenín a zvyškov z jedál.

            2. Prelejte prečistený olej do čistej, suchej plastovej fľaše a dobre uzavrite.

            3. Olej odovzdajte do označenej oranžovej nádoby, ktorá sa nachádza pri hlavnom vchode do  školy.

             

            Ďakujeme

          • KOĽKO LÁSKY SA ZMESTÍ DO KRABICE OD TOPÁNOK

          • Milí rodičia,

            aj v tomto školskom roku sa naša škola zapojí do projektu „KOĽKO LÁSKY SA ZMESTÍ DO KRABICE OD TOPÁNOK.“

            Potešme tieto Vianoce seniorov v našom meste darčekom, ktorý zahreje pri srdci. Naplňte krabicu od topánok maličkosťami, ktoré potešia osamelých seniorov. Často je to jediný darček, ktorý dostanú, preto do krabice nezabudnite vložiť aj kúsok svojho srdca, milý odkaz, kresbu detí alebo venovanie! Pokojne môžete doniesť len nejakú maličkosť, ktorú vložíme do spoločnej krabice.

            Zbierka prebieha do 30.11.2023.

            Všetky informácie nájdete v priloženom letáku a u triednych učiteľov.

            Ďakujeme.

          • Turisti z Letnej na Jamskom plese

          • Škoda by bolo, keby sme nevyužili peknú slnečnú sobotu. Preto sme sa vybrali do našich snehom posypaných veľhôr. Jamské pleso nás privítalo pokojnou hladinou a vytvorilo tak krásne prírodné zrkadlo. Všetci sme na duchu pookriali a spokojní sa vrátili späť domov. Už sa nevieme dočkať, kam pôjdeme nabudúce.

          • Turisti z Letnej opäť v pohybe

          • Po krátkej prestávke sme si znovu obuli turistické topánky a hor sa za dobrodružstvom! Naše prvé kroky v tomto školskom roku nesmerovali ďaleko. Vybrali sme sa na vrch Zámčisko, ktorý máme tu pod nosom. Za jeho návštevu sa nám odvďačil krásnymi výhľadmi na jesennú prírodu v okolí Popradu.