Novinky

          • Turisti z Letnej v Tatranskom ľadovom dóme

          • Naši turisti si krásnu slnečnú sobotu nemohli nechať ujsť. Nezaháľali a vybrali sa za krásou Tatranského ľadového dómu na Hrebienku. Plní elánu navštívili aj Rainerovu chatu a na ceste späť sa na Hrebienku so snehom a klzákmi dosýtosti vybláznili.

          • NAŠI TRETIACI HRALI PO ANGLICKY

          • Na hodinách anglického jazyka sme s Motýlikmi a Sovičkami ukončili starý rok 2023 divadelným predstavením rozprávky Snehulienka-Snow White. Hlavné postavy sa naučili aj zložitejšie texty v angličtine. Všetci žiaci si vyskúšali svoju úlohu zahrať na javisku. Všetkým patrí pochvala za odvahu a prácu naviac.

          • Zmena výšky školného od 1. januára 2024

          • Vážení rodičia,

             

            Mesto Poprad v súlade s ustanovením § 6 ods. 1 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v platnom znení a podľa § 28 ods. 5,

            § 49 ods. 4, § 114 ods. 6,

            § 116 ods. 6 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vydáva:

             

            Všeobecne záväzné nariadenie mesta Poprad č. 11/2023, ktorým sa mení všeobecne záväzné nariadenie mesta Poprad č. 19/2020 o určení výšky mesačného príspevku na čiastočnú úhradu výdavkov alebo nákladov v školách a v školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Poprad v znení Všeobecne záväzného nariadenia mesta Poprad č. 1/2023 sa mení takto:

             

            Príspevok na činnosť školského klubu detí zo sumy 15,- € na 21,- €.