• Novinky

            • Pasovačka 2022/23

            • Vo štvrtok 26. januára 2023 bolo v našej škole už od rána veľmi rušno. Pre prvákov - Lienky, Včielky aj Žabky to bol veľký a hlavne slávnostný deň. Predviedli sa svojim kamarátom, rodičom aj starým rodičom so svojím programom, v ktorom nechýbali básničky ani tanček.
              Dokázali, že môžu byť prijatí medzi školákov a po slávnostnom sľube boli všetci pasovaní za ozajstných žiakov našej školy.
              Lienkam, Včielkam a Žabkám držíme prsty a želáme, nech sa im v škole darí každý deň. :) 

            • Zverejnili rebríček najlepších základných a stredných škôl a my sa veľmi tešíme, že prvé miesto v Prešovskom kraji obsadila práve tá naša...

            • Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy (INEKO)  zverejnil po dvojročnej odmlke spôsobnej pandémiou rebríček najlepších základných a stredných škôl. Z neho vyplýva, že najlepšou základnou školou v Prešovskom kraji je Spojená škola na Letnej ulici v Poprade. Do rebríčkov boli podľa INEKO zaradené školy so vzorkou v priemere aspoň 20 žiakov, respektíve absolventov počas každého z uplynulých štyroch rokov. Hodnotenie škôl odráža dosiahnuté výsledky na dlhšom časovom horizonte, pričom v hodnotení základných škôl sú zohľadňované výsledky Testovania 9, Testovania 5 a mimoriadne výsledky žiakov v súťažiach.

              Rebríček si môžete pozrieť na linku.

            • Oznam

            • Dobrý deň,

              chceme Vás všetkých poprosiť, aby ste zahlasovali v súťaži o najkrajšiu vianočnú výzdobu za našu školu.

              Hlasovať môžete na - http://talentagent.sk/sutaz/181-vianoce-na-skole

              Naša vianočná výzdoba ma názov : Vianočné priania

              SMS ID: 30760 /dá sa hlasovať aj bezplatne na hore uvedenej stránke/ alebo          Talent(medzera)SMS ID na číslo 7009. Cena SMS je 1,6 €

            • Turisti z Letnej na Kozom kameni

            • Po krátkej prestávke sme objavili opäť nové miesto v okolí Popradu. Tentokrát to neboli Tatry, ale vrch Kozí kameň v pohorí Kozie chrbty. Nebola to najľahšia túra, ale napriek tomu sme to všetci hravo zvládli. Aj keď sa zdalo, že zhora budeme mať krásny výhľad na Tatry a celé okolie, opak bol pravdou. Hore nás privítala hmla a my sme radi, že sme sa v nej nestratili. No okrem hmly nás s otvorenou náručou privítal aj sneh, ktorý sme si s radosťou vychutnali.