Novinky

          • Oznam

          • Vzhľadom na zlepšujúci sa vývoj epidemickej situácie COVID-19 Vám chceme dať do pozornosti, že od štvrtka 21. apríla 2022 sa zmiernia opatrenia v oblasti prekrytia dýchacích ciest a domácej karantény úzkych kontaktov.

            Na základe Vyhlášky ÚVZ SR č. 32/2022, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k povinnosti prekrytia horných dýchacích ciest, sa ruší povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest  použitím respirátora / rúška v spoločných priestoroch školy a školského zariadenia.

            Na základe Vyhlášky ÚVZ SR č. 33/2022, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k izolácií osôb pozitívnych na ochorenie COVID-19 a karanténe osôb, ktoré prišli do úzkeho kontaktu s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19, po úzkom kontakte s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19 nebude potrebné nastúpiť automaticky do karantény.

        • Pytagoriáda
          • Pytagoriáda

          • Pytagoriáda je obľúbená matematická súťaž, ktorá sa tento rok konala už po 43. krát. Je určená pre žiakov tretieho až ôsmeho ročníka, ktorí radi riešia netradičné úlohy čo najrýchlejšie. Aj v našej škole takých žiakov máme. Po školskom kole, ktoré sa konalo v decembri minulého roka, prebehlo  v dňoch 29. a 30.3.2022 okresné kolo, do ktorého z našej školy postúpilo 25 úspešných riešiteľov školského kola. V okresnom kole už boli úlohy o stupeň náročnejšie, ale i tak sa podarilo niektorým umiestniť na popredných miestach. Z tretiakov bol najúspešnejší Július Liptaj, ktorý v okresnom kole skončil na delenom 1. mieste. Štvrták Martin Kochan získal delené 3. miesto a piatak Jakub Hudák 2. miesto. Najúspešnejší zo šiestakov bol Boris Čížik na 20. mieste. Zo siedmakov sa najviac darilo Beáte Sabakovej, ktorá skončila na 7.mieste a ôsmak Jakub Gunár získal 6. miesto.

            Srdečne všetkým gratulujeme.

          • Logická olympiáda

          • V dňoch 23. 3 a 30. 3.2022 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo Logickej olympiády pre žiakov 2. - 4. ročníka so všeobecným intelektovým nadaním. Žiaci si preverili matematický i logický úsudok a verbálne myslenie.

            Najúspešnejším riešiteľom sa stal Martin Kochan zo 4. C triedy. 2. miesto patrí Jakubovi Károlyimu zo 4. C a 3. miesto Františkovi Pitkovi a Júliusovi Liptajovi z 3. R triedy.K úspešným riešiteľom sa zaradil aj Andrej Roth z 3. R triedy.

            Do celoslovenského kola postupuje Martin Kochan a Jakub Károlyi.

            Všetkým srdečne blahoželáme.